Się Żyw

Uwaga! Zamówienia złożone i opłacone do końca dnia 19 grudnia będą wysłane przed świętami. Zamówienia złożone po 19 grudnia będą wysłane po 2 stycznia 2025. Życzymy wszystkim zdrowia i dziękujemy za kolejny wspólny rok. WAŻNE! Jeśli kupujesz tylko e-book, warsztat, szkolenie, od razu po zakupie otrzymasz na maila link do jego/ich pobrania! Jeśli kupujesz inne produkty, wymagające wysyłki, link do pobrania e-book, otrzymasz po ich wysłaniu. Prosimy o wpisywanie prawidłowych adresów mailowych aby produkty cyfrowe od razu trafiały do Państwa. 

Wywar GAPS

(5 opinii klienta)

69.00 

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69.00 

Historia wywaru i badania.
Jak gotować wywar mięsny? Czym się różni mięsny wywar od wywaru na kościach? Jak długo gotować wywar, a co zrobić aby wywar był gęsty?

Czy kolagen i żelatyna to jest to samo oraz jak gotować, podawać i jeść aby był smaczny i lepiej strawny.
Przepisy na wywar GAPS, zupy antyhistaminowe oraz jak przechowywać wywar.

To i w sumie wszystko o rosole w moim nowym 58 stronicowym e-book.

Quantity

Ważne! Jeśli kupujesz tylko e-book, warsztat, szkolenie, od razu po zakupie otrzymasz na maila link do jego/ich pobrania. Jeśli kupujesz inne produkty, wymagające wysyłki, link do pobrania e-book, otrzymasz po ich wysłaniu. Prosimy o wpisywanie prawidłowych adresów mailowych, aby produkty cyfrowe od razu trafiały do Państwa.

Opinie o produkcie

Opinie o produkcie

5 opinii dla Wywar GAPS

  1. Karolina Sorn

    Nie ma takiego e-booka w języku polskim! Jak działa na nas bulion, dlaczego jest taki cenny, jak go ugotować, dlaczego dla osób ze zniszczonymi jelitami będzie lepszy bulion gotowany możliwie krótko i czy będzie w nim kolagen, a właściwie po co ten kolagen? Mnóstwo ciekawostek i obszerna bibliografia. Wiedza cenna i na wagę złota.

  2. Maria Orawczak

    Dawno nie czytałam czegoś tak wartościowego, wydrukowałam i oprawiłam. Dziękuję Autorce za zaangażowanie i poświęcenie czasu na tak obszerne zajęcie się tematem i wyczerpanie go. Wspaniałe kompendium wiedzy, bo rosół to nie tylko niedzielna zupa, to niesamowite lekarstwo i wielki dar. Wspaniały, merytoryczny, naładowany wiedza e-book.

  3. gizelewska (zweryfikowany)

    Zawsze wydawało mi się, że o gotowaniu “rosołu” bądź “bulionu” wiem już naprawdę dużo. Od lat zgłębiałam temat jego gotowania zgodnie z TMC, później z książki Gpas i innych źródeł. Myślałam, że Justyna już niczym mnie nie zaskoczy, a jednak! Zaskoczyła i to bardzo. Okazało się że o ile gotowanie mam opanowane, to nie posiadam połowy cennej wiedzy medycznej na temat tego genialnego lekarstwa. Jak widać człowiek uczy się całe życie 😉
    Tak więc z całego serca Wam polecam.

  4. Agata Kucharczyk-Raczkowska (zweryfikowany)

    To jest tak dobre, tak wartościowe, złoto jak ten wywar po prostu! 👑⭐️💰 ten eBook to wiedza i przepis na najprostszy, ale i najlepszy wywar, jaki udalo mi się zrobić. Co kilka dni gotuję go 6 litrów, a syn rozpoczynając nowy rok przedszkolu przedstawia się „nazywam się Jasiu i lubię rosół” 🤪🤣 bardzo polecam!

  5. Ania (zweryfikowany)

    Dziękuję Pani Justyno❤️ Świetny e-book, przeczytałem go w mgnieniu oka i rozjaśniło mi jak prawidłowo gotować rosół aby czuc się po nim dobrze, bez uczucia ciężkości. Wcześniej gotowałam na kościach 12h, bo tak dookoła zalecają, bo kolagen, ale ja nie czułam się po nim dobrze. Dzieki Pani wszystko juz dla mnie jasne skad te zle samopoczucie po długogotowanym wywarze. Zaraz odpalam swój 10l gar i gotuje wg e-booka. Jeszcze raz dziękuję ❤️❤️

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zamów ze zniżką

-15%

na zakupy z kodem

NOWYROK

*Aby skorzystać z promocji, podaj kod rabatowy w koszyku. Kod rabatowy ważny do 30.12.2024 r. włącznie. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. Promocja nie obejmuje produktów z kategorii Do jedzenia i Książki.